Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pilli Pilli recept
Pilli Pilli recept

Pilli Pilli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pepers wassen en halveren. Doe dit ook met de knoflook en de sjalotten. Peterselie afspoelen en drogen met keukenpapier. Leg de ingredienten dicht op elkaar in een pot. Bedek met jenever tot de massa net onder staat en verzwaar de massa met een gewicht. Sluit de pot af en laat drie dagen marineren op een koele plaats. Giet nu de vloeistof af en maak er in de mixer een puree van. Doe over in schone afsluitbare potjes en giet er een theelepel jenever bovenop. Gesloten 1 jaar houdbaar en eenmaal geopend enkele weken in de koelkast. Een lekker alternatief voor sambal bij kerries etc.

Allergenen Informatie

Voor dit pilli pilli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven