Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Ketjap Pedis recept
Sambal Ketjap Pedis recept

Sambal Ketjap Pedis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rawits in wat water goed gaar en laat ze uitlekken. Wrijf de rawits, trassi en knoflook in de vijzel fijn, doe in een schaaltje en maak af met ketjap, suiker en assemwater. Deze sambal is niet lang houdbaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal ketjap pedis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven