Sandwich pastrami

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Rooster de lichtbruin.
  2. Verhit een koekenpan en bak de patrami 2 minuten.
  3. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  4. Maak de schoon, snijd hem in plakken en besprenkel hem met citroensap.
  5. Snijd de tomaat in plakjes.
  6. Pers de uit.
  7. Meng de met de .
  8. Besmeer 4 boyterhammen met mayo-mosterdmengsel.
  9. Beleg ze met de sla, en .
  10. Breng het op smaak met zout.
  11. Leg hierop een boterham en besmeer het met het mayo-mosterdmengsel.
  12. Beleg het met , plakjes tomaat, en een plak .
  13. Steek een gat uit de laatste en leg hem op de sandwich.
  14. Zet een ei inb het gat van de boterham.
  15. Snijd de sandwiches diagonaal doormidden.
25
25
25

Variaties op Sandwich pastrami

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Sandwich pastrami
VariatieAantalGang
Sandwich pastrami met paprika1Sandwiches

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • mayonaise, kaas, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • mayonaise en kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise en kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Sandwich pastrami heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lijkt me lekker. alleen het komt uit italie maakt niet uit hoor want het ziet er heerlijk uit bedankt voor de toevoeging groetjes michelskookboek
michelskookboek 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
676 kcal
33%2704 kcal
Vetten
21 g.
30%84 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
1%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
1%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
65 g.
25%260 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sandwich pastrami