Sandwiches van gepaneerde courgettes met rauwe ham en Parmezaanse kaas
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Warm
- Bereiden
- Kookboek van hansvandenbos
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Mix in een keukenmachine het , de , wat en de .
- In een diep bord storten.
- Klop de op en stort ze in een diep bord.
- Stort het op een derde bord.
- Was de en droog ze goed af.
- Snijd de uiteinden er af.
- Snijd met een scherp mes de in dunne plakjes van een paar mm dik.
- Maak ze allemaal even groot.
- Snijd de rauwe in even grote plakjes als de .
- Maak vervolgens met de plakken en de een soort sandwiches (8 stuks) door een plak courgette af te dekken met een plak , daarop weer een plak courgette een plak en een plak courgette.
- Rol de sandwiches eerst in het ei, dan in het en vervolgens in het ei en daarna in de met .
- Zet ze minimaal 30 minuten in de koelkast.
- Verwarm de met de in een grote koekenpan en bak daarin de sandwiches in 15 minuten mooi goudbruin.
- Regelmatig omkeren.
- Opdienen op een bedje van veldsla.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Paddenstoelensalade met courgettes en groene pesto435m
-
Recept
Vispakketjes in rauwe ham met basilicumsaus430m
-
Recept
Gepaneerde camembert435m
-
Recept
Ragout van paddestoelen en ham425m
-
Recept
Courgetteprikkers met franse kaas430m
-
Recept
Canederli met spinazie en kaas in boter-saliesaus430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in meel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- paneermeel, parmezaanse kaas, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas en boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas en boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 612 kcal | 30% | 2448 kcal |
Vetten | 20 g. | 29% | 80 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 31 g. | 12% | 124 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |