Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Kook de hard in ca. 10 minuten.
  2. Spoel ze met koud water, pel ze en laat ze afkoelen.
  3. Was de , schud hem droog en hak hem grof.
    Roer de en de crème fraîche door elkaar en breng op smaak met en .
  4. Verdeel de in 3 porties.
  5. Laat 1 portie naturel.
  6. Roer de door de tweede portie.
  7. Roer de door de derde portie.
    Rasp de cheddar grof.
  8. Was de en snijd of schaaf in dunne plakken.
    Maak de radijsjes schoon en snijd of schaaf in dunne plakjes.
    Snijd de korstjes van de sneetjes brood.
    Zet een hoge taartring of de ring van een springvorm ( 26 cm ,doorsnede ca. 8 cm hoog)
    op een taartplateau.
    Bekleed de bodem met 4 sneetjes brood, snijd ze zo bij dat ze in de vorm passen.
  9. Bestrijk het brood met de helft van de mierikswortelroom en beleg met de helft van de gerookte .
  10. Bedek de met 4 sneetjes brood.
  11. Bestrijk het brood met de helft van de van de bieslookroom en bestrooi met de helft van de cheddarkaas.
  12. Verdeel er enkele schijfjes en radijs overheen.
  13. Verdeel de overige ingrediënten op gelijke wijze in de springvorm.
  14. Sluit af met een laatste laag brood.
  15. Neem de ring van de taart.
  16. Bestrijk de taart met de naturelroom.
  17. Zet minimaal 30 minuten in de koelkast.
    Laat de ontdooien, spoel ze af en dep ze droog.
    Was de kervel en ris de blaadjes van de takjes.
    Was de en ris de naaldjes van de takjes.
    Hak de helft van de fijn en meng door de .
    Snijd de in plakjes.
    Garneer de taart met de overige en radijs, het ei, de en de kruiden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • casinobrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
73 kcal
3%876 kcal
Vetten
2 g.
3%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Sandwichtaart met zalm voor buffet