Sardientjes in bladerdeeg
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Laat het ontdooien.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Haal de visjes voorzichtig uit de blikjes.
Besprenkel de met en leg 1 of 2 (afhankelijk van de grootte) schuin en iets uit het midden op een plakje bladerdeeg.
Vouw dan de korste punt over de vis en daarna de zijkanten en vouw een envelopje.
Roer de los met een eetlepel koud en plak hiermee de naden van de envelopjes dicht.
Bestrijk de bovenkant van de envelopjes ook met dit eimengsel en zet ze op een met bakpapier bekleed bakblik.
Bak ze in 20 minuten goudbruin.
Leg ze op een dienschaal, garneer met fijngehakte en leg hier en daar een schijfje citroen tussen de envelopjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ikan pedis (sardientjes )450m
-
Recept
Sambal Ikan Cabe Hijau (gebakken sardientjes in hete saus)445m
-
Recept
Gegrilde sardientjes met mosterdsaus445m
-
Recept
Tomatensalade met sardientjes445m
-
Recept
Tomatensalade met knoflook en sardientjes445m
-
Recept
Tomatensalade met kaas sardientjes440m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboterbladerdeeg is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboterbladerdeeg is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 31 kcal | 1% | 124 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |