Saté

Ingrediënten

+ -
print

Marinade:

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Het vlees in gelijke blokjes snijden en laten marineren.
  2. Op stokjes rijgen, zorg ervoor dat het puntje van het stokje in het laatste laatste stukje vlees zit.
  3. Roosteren op de bbq is het lekkerst, maar kan ook in de oven.
    Voor de pindasaus:
    Pindakaas mengen met een klein beetje water om het smeuig te maken.
  4. Daarbij de kruiden doen en roeren tot alles goed gemengd is.
25
25
25

Variaties op Saté

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Saté
VariatieAantalGang
Satésaus10Sauzen en marinades
Sate saus8Sauzen en marinades
Saté8Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • pindakaas is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
  • pindakaas kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis en ketjap
  • ketjap manis, suiker, ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis en ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Saté heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons Ik vind het knap dat je i... Lees reactie
jaccor 28 mei 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
129 kcal
6%516 kcal
Vetten
2 g.
2%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%64 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Saté