Saté boemboe koening (saté met kemirienoten knoflook en ui)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel

Bereidingswijze

  1. Snijd de lever en de in niet te kleine dobbelsteentjes.
    Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
    Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
    Wrijf de fijn in een vijzel.
    Leg er de kleingesneden rode de , de , de , de en wat bij en wrijf alles bij de tot een mooie pasta.
    Verhit de warm fruit hierin het kruidenpapje ± 2 minuten.
    Doe er dan het bij en los de in het sausje op.
    Doe er verder nog wat (of asemwater) en 1 theelepel bij.
    Laat het sausje nog even goed koken en neem het dan van het vuur.
    Doe de saus, als die is afgekoeld, bij de dobbelsteentjes vlees en meng alles goed door elkaar.
    Voeg naar smaak toe en laat het vlees minstens 2 uur in de marinade staan voor u het aan de stokjes rijgt en gaat roosteren.
    Als je de stokjes in lauw legt zo lang als je het vlees marineert, dan ver branden de stokjes niet tijdens het grillen
    Rijg om en om stukjes lever en varkensvlees aan de stokjes.
    Serveer de saté warm.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
103 kcal
5%412 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Saté boemboe koening (saté met kemirienoten knoflook en ui)