Sate Marinade
- Herkomst Indonesie
- Categorie Sauzen en marinades
- Bereiden
- Kookboek van boedha12
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
- Een dag voor het gebruik het vlees en de ingredienten samenvoegen en een nachtje laten marineren in de koelkast in een kom.
- En de kom in een plastic tas doen, afbinden en in de koelkast zetten.
- Ik doe altijd half en half dan wordt het niet zo droog tijdens het roosteren cq bbq.
- Bereidingswijze:
- In een kom de in blokjes gesneden vlees, en door elkaar mengen.
- Ui snipperen, uitpersen en alle andere ingredienten bij het vlees doen in de kom.
- Dit door elkaar mengen.
- De ingredienten door het vlees mengen.
- Het vlees moet nat zijn van de en scheutje olie ivm het roosteren op bbq of oven.
- Serveertips; Lekker met satésaus, zie recept voor sate saus op mijn pagina.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Saté Marinade41u
-
Recept
Oosterse marinade410m
-
Recept
Sate saus415m
-
Recept
Katjangsaus, sate saus420m
-
Recept
Sate saus45m
-
Recept
Marinade China voor vlees42u
Variaties op Sate Marinade
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Saté Marinade | 1 | Sauzen en marinades |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 84 kcal | 4% | 336 kcal |
Vetten | 3 g. | 5% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |