Saté Marinade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Maak van de ingredienten met uitzondering van de ketjap in de vijzel een boemboe en fruit deze in wat olie.
  2. Haal de pan van het vuur en doe er onder goed roeren de ketjap bij.
  3. U kunt nu het vlees erdoor mengen en het geheel 1 uur laten marineren alvorens het op pennen te rijgen en te roosteren.
25
25
25

Variaties op Saté Marinade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Saté Marinade
VariatieAantalGang
Sate Marinade1Sauzen en marinades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal trassi
  • sambal trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in sambal trassi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal trassi
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Saté Marinade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.2 / 10 in 5 recensies
RESET

Beste mensen. Ik heb een vriendinnetje in Z. Amerika die snakt naar een goed sateetje. Voor de sate saus kan ze nog wel wat verzinnen. maar voor een goede marinade zit ze echt klem. Er zijn daar geen ... Lees reactie
Dick van der Zee 23 februari 2014
Heerlijke marinade dit. Ik heb het vlees wel langer laten marineren. Voor mijn dochter heb ik neutrale "vegetarische stukjes" van AH in deze marinade gemarineerd en als saté op een stokje gebakken. Vi... Lees reactie
M-lies 19 januari 2014
Marineren van vlees en vis; Dit is lekkerder als je dit doet 24 uur op een koele plaats maar ongeveer 15 °C niet in de koelkast Voor het beste resultaat 48 uur weg zetten op een temperatuur van 1... Lees reactie
jaccor 19 februari 2013
Geweldig recept, dank voor het delen!
Cornelie 18 februari 2013
Dit is echt een heeeeeeerlijk marinade! Ik heb er al veel geprobeerd maar deze is perfect voor een goed stuk vlees! Bedankt voor het delen!
Iris 21 juni 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
49 kcal
2%196 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Saté Marinade