Saté met pindasaus

Ingrediënten

+ -
print

Voor de saté:

Voor de marinade:

Extra:

Voor de pindasaus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in stukjes van ongeveer 2 cm.
  2. Meng alle ingrediënten voor de marinade door elkaar, schep de erin en laat dit, het liefst 48 uur, marineren.
  3. Doe de in een pan, vul het met zoveel dat het voor helft onder staat.
  4. Zet op het vuur en laat het warm worden, de wordt dik vloeibaar, roer alle ingrediënten er door, behalve de /kookroom.
  5. Als het te dik wordt toevoegen, niet laten koken anders komt de pindaolie vrij.
  6. Rijg 4 stukjes gemarineerde op een stokje.
25
25
25

Variaties op Saté met pindasaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Saté met pindasaus
VariatieAantalGang
Sate met pindasaus1Snacks

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • sambal kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • pindakaas, sambal, ketchup kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis en ketjap manis
  • ketjap manis, ketchup, ketjap manis, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in koffiemelk
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in koffiemelk
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • pindakaas en koffiemelk kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis en ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
47 kcal
2%282 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%54 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Saté met pindasaus