Sate saus
- Herkomst Indonesie
- Categorie Sauzen en marinades
- Satésaus recepten
- Bereiden
- Kookboek van renes027
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- De kruiden fijnwrijven en bakken in wat olie.
- Dan het vuur uitdoen en de toevoegen.
- Dit goed door de kruiden mengen en langzaam verdunnen met water.
- Als je de gewenste dikte hebt, voeg je op smaak zout, suiker, ketjap en citroensap toe.
- Soms wordt er ook wat opgeloste santen in gedaan, maar dat is net wat je lekker vindt!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Katjangsaus, sate saus420m
-
Recept
Sate saus415m
-
Recept
Sate saus425m
-
Recept
Sate saus445m
-
Recept
Saté Marinade41u
-
Recept
Sate sauce Semarang420m
Variaties op Sate saus
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Sate saus | 7 | Sauzen en marinades |
Gehaktballetjes met sate saus | 1 | Vlees |
Katjangsaus, sate saus | 1 | Sauzen en marinades |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- pindakaas is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi en pindakaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pindakaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 8 kcal | 0% | 32 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |