Sate saus
- Herkomst Indonesie
- Categorie Sauzen en marinades
- Satésaus recepten
- Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Snipper de , en knoflook zeer fijn en roer het door elkaar.
- Verhit de olie in de pan en bak het mengsel gedurende 1 minuut.
- Voeg , ketjap, en toe en blijf flink roeren.
- Als een glad sausje is ontstaan, moeten de kruiden over de saus worden gestrooid terwijl je goed blijft roeren.
- Indien nodig nog wat toevoegen.
- Tenslotte de saus met op smaak brengen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sate saus415m
-
Recept
Sate saus445m
-
Recept
Katjangsaus, sate saus420m
-
Recept
Saté Marinade41u
-
Recept
Sate saus45m
-
Recept
Sate saus425m
Variaties op Sate saus
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Sate saus | 7 | Sauzen en marinades |
Gehaktballetjes met sate saus | 1 | Vlees |
Katjangsaus, sate saus | 1 | Sauzen en marinades |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- pindakaas is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
- pindakaas kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 46 kcal | 2% | 184 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |