Saté van varkenshaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
- Bereiden
- Kookboek van V
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Pan
Bereidingswijze
- in blokjes van 2 à 3 centimeter snijden.
- Alles marineren, minimaal 1 uur en liefst 24 uur.
- Vervolgens de kort grillen in de pan of op de barbecue (5 minuten in totaal).
- Even kort laten rusten onder aluminiumfolie.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Saté Babi Hati (saté van varkenshaas en lever)445m
-
Recept
Saté Makassar (sate van varkenslappen)41u15m
-
Recept
Varkenshaas met rabarber en gember41u
-
Recept
Saté boemboe koening (saté met kemirienoten knoflook en ui)445m
-
Recept
Medaillons van varkenshaas in een saus van bruin bier41u15m
-
Recept
Saté420m
Variaties op Saté van varkenshaas
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Sate van varkenshaas | 1 | BBQ |
Saté Babi Hati (saté van varkenshaas en lever) | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
- sambal oelek kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus en ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 355 kcal | 17% | 710 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 14 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 25 g. | 9% | 50 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |