Saucijzenbroodjes

Ingrediënten

+ -
print

Voor het korstdeeg:

Voor de gehaktvulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Tip:
  2. Soepgroenten, ui, knoflook of stukjes spek, salami, ham, enz.
  3. door het geeft een afwisselende combinatie.

    Uitkomst korstdeeg 2 plakken van 20 breed 60 lang 2 mm dik.

    Rol het korstdeeg uit tot een plak van 20 cm breed en 60 lang maak het licht vochtig, en spuit hier een pil op.
    Sla het deeg om de pil , afsnijden en verdelen in de gewenste grootte.
    Zet de saucijzen op een met bakpapier bedekte bakplaat.

    Als alle saucijzen klaar zijn, deze strijken met ei, en vervolgens afbakken in voorverwarmde oven gedurende 20 minuten van 240 graden.
    je kan er natuurlijk ook snacks van maken door ze voor het bakken in kleinere stukjes te snijden.
25
25
25

Variaties op Saucijzenbroodjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Saucijzenbroodjes
VariatieAantalGang
Saucijzenbroodjes4Hapjes
Shoarmasaucijzenbroodjes1Lunchgerechten
Minisaucijzenbroodjes1Hapjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter of margarine, paneermeel, kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine, paneermeel, kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Saucijzenbroodjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Heb het nog even nagekeken, het is 3 tot 5 eieren, ik gebruik dit recept voor meerdere toepassingen met extra vullingen zie bij de tips, en dan is wat extra ei wel van toepassing voor de extra binding... Lees reactie
keukenbakker 25 januari 2015
Lijkt me erg leuk om te maken maar 250gr eieren lijkt me wat veel, misschien even veranderen?
carlotta 24 januari 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
brood
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
202 kcal
10%4040 kcal
Vetten
16 g.
24%320 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
15 g.
5%300 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Saucijzenbroodjes