Saucijzenbroodjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Saucijzenbroodjes recepten
- Bereiden
- Kookboek van kees_rundvlees
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Ontdooi de velletjes volgens de gebruiksaanwijzing (1 plakje per saucijzenbroodje).
- Klop een los met wat of melk Ontdoe de verse van het velletje en snijd de in stukken zo lang als de velletjes .
- Leg de verse op het en rol dit op.
- Smeer de zijkanten die op elkaar komen in met wat .
- Druk ze daarna met een vork vast op elkaar.
- Smeer met een kwastje wat losgeklopt op de bovenkant van het saucijzenbroodje en bak deze af in een op 200 graden celsius voorverwamde oven (ca. 20 minuten).
- Smullen maar.
Ook lekker om te maken
Variaties op Saucijzenbroodjes
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Saucijzenbroodjes | 4 | Hapjes |
Shoarmasaucijzenbroodjes | 1 | Lunchgerechten |
Minisaucijzenbroodjes | 1 | Hapjes |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in worst
- worst kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- worst kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg en worst
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in worst
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 455 kcal | 22% | 1820 kcal |
Vetten | 33 g. | 47% | 132 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 35 g. | 13% | 140 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |