Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Allemande-saus recept
Allemande-saus recept

Allemande-saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak voor de allemande-saus 1/2 liter Velouté-saus. Voeg de bouillon en wijn toe en roer het goed door. Meng de eierdooiers beetje bij beetje door 4 eetlepels warme Velouté-saus. Voeg al roerend het dooiermengsel toe aan de Velouté-saus. Laat het warm worden, maar niet meer koken. Lekker met prei, witlof, diverse groenten, eieren, schelpdieren, vis, gevogelte, varkensvlees of kalfsvlees.

Allergenen Informatie

Voor dit allemande-saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven