Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ananas-gembersalsa recept
Ananas-gembersalsa recept

Ananas-gembersalsa


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng in een kom de ananas en gember. Voeg de honing en het limoensap toe en schep goed om. Roer de fijngehakte koriander erdoor en breng op smaak met zwarte peper. Laat afgedekt ca. 30 minuten voor het serveren staan bij kamertemperatuur, zodat de smaken zich kunnen ontwikkelen. Giet het eventueel overtollige sap af voor het serveren. Lekker bij kip.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ananas-gembersalsa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven