Allergie informatie: Base jukut (boemboe voor groente)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel sambal oelek
- 25 gram kemirienoten
- 1 theelepel korianderzaad
- 1 theelepel koenjit
- 0,5 theelepel trassi
- 1 eetlepel citroengras
- 0,5 eetlepel peperkorrels
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Base jukut (boemboe voor groente)
- Allergieen informatie