Allergie informatie: Basis koude saus: Mayonaise (5 deciliter)
Terug naar het receptIngrediënten
- 40 gram (gepasteuriseerde) eierdooiers
- 30 milliliter witte wijnazijn
- 10 milliliter mosterd
- 5 deciliter olie
- zout
- peper
- worcestersaus
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Kinderbowl
Met banaan, kiwi en druiven uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Dranken - bettyvandijk - Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Basis koude saus: mayonaise (5 deciliter)
- Allergieen informatie