Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Blanke fond recept
Blanke fond recept

Blanke fond


Ingrediënten


Bereidingswijze


Beenderen in licht gezouten water aan de kook brengen en 5 minuten laten doorkoken. Uitnemen en onder koud stromend water het vuil verwijderen. Beenderen terug opzetten met koud water. Als het water kookt, vet en onreinheden afscheppen, kruiden en de groenten toevoegen. Zachtjes laten koken gedurende 6 uur. Regelmatig ontvetten. Passeren door puntzeef. Invriezen of direct gebruiken.

Allergenen Informatie

Voor dit blanke fond recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven