Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Butterscotchsaus recept
Butterscotchsaus recept

Butterscotchsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de suiker, slagroom, boter en suikersiroop in een pannetje met dikke bodem. Verwarm het mengsel onder af en toe roeren op laag vuur tot er een gladde saus ontstaat. Haal de saus van het vuur zodra hij zachtjes kookt en roer de vanille-essence erdoor. Serveer warm of koud (op kamertemperatuur). Lekker bij gebakken plakken banaan, gebakken pudding van cakebeslag of ijs.

Allergenen Informatie

Voor dit butterscotchsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven