Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Canarische Mojo saus/marinade recept
Canarische Mojo saus/marinade recept

Canarische Mojo saus/marinade


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


chilipeper met de look in de vijzel en al lichtjes fijnstampen met grof zout
rooster in een kleine pan de venkel- en korianderzaden tot ze lichtjes geuren,
voeg ze bij in de vijzel met de rest van de kruiden en stamp alles tot moes
voeg olijfolie toe naar behoefte en vijzel tot een gladde massa.
witte wijnazijn erbij en nog eens goed roeren

Serveersuggesties

indien te pikant kan men een eetlepel ketchup toevoegen om het wat subtieler te laten smaken ook lekker met wat fijngesneden korianderblaadjes. serveer op een krokante toast met wat kerstomaatjes. lekker bij warme aardappels in de schil.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit canarische mojo saus/marinade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven