Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignonroomsaus recept
Champignonroomsaus recept

Champignonroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de roomboter in een pannetje. Voeg de fijn geschipperde knoflook, de verse bieslook en iets peterselie erdoor en fruit dit. Snijd de champignons in mooie plakjes en doe dit in het pannetje. Doe vervolgens 1 eetlepel in een bakje en voeg hier toe water totdat je een stevig sausje hebt. Doe dit bij de rest en breng het even aan de kook. Doe vervolgens steeds kleine beetjes water door de saus totdat je een mooi dun sausje hebt. Voeg nog de zout en peper erdoor, niet te veel maar zeker niet te weinig.

Allergenen Informatie

Voor dit champignonroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven