Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chocoladesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het water in een klein steelpannetje met anti-aanbaklaag. Verwarm het op een matig vuurtje en strooi er de hagelslag in. Roer met een houten spatel totdat de hagelslag volledig gesmolten is. Eventueel nog wat water of hagelslag toevoegen om de gewenste dikte te bereiken. Warm serveren bij ijs, dame blanche, e.d.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocoladesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chocoladesaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies

  • Sorry, maar hagelslag is echt niet lactosevrij
    Natasja gaf dit recept op 15 december 2016 2 uit 5 sterren
  • 1x per maand eet ik dit. Ik doe het meestal in de magnetron! Elke keer ongeveer 30 seconden en even roeren en dan weer 30 seconden! Hmmmm lekker!
    Deborah gaf dit recept op 2 september 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven