Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroenmayonaise recept
Citroenmayonaise recept

Citroenmayonaise


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Pureer in een blender knoflook, citroensap, citroenrasp, zout, peper, en voeg druppelsgewijs de olie toe. Doe over in een kom als alle olie opgenomen is. Lekkere mayonaise voor bij de sla of voor bij gefrituurde vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit citroenmayonaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Citroenmayonaise heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Moet er geen eidooier bij?
    Thom gaf dit recept op 26 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Bij de bereidingswijze is de eierdooier nodig als emulgator, vanaf het begin. Het eindresultaat is een aioli, oftewel een knoflookmayonaise, wel erg lekker trouwens.
    Selia Albrecht gaf dit recept op 6 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven