Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Courgettesaus recept
Courgettesaus recept

Courgettesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en rasp de courgette. Snipper de uien en laat ze licht bruin fruiten in een beetje vet. Een half kopje water toevoegen en de geraspte courgette op de uien leggen. Het geheel gaar laten koken onder af en toe omscheppen. Naar wens pureren of zo verder verwerken. Het geheel binden met de bloem en de melkpoeder en even laten garen. Op smaak maken met peper en zout.

Allergenen Informatie

Voor dit courgettesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven