Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dressing voor gemengde sla recept
Dressing voor gemengde sla recept

Dressing voor gemengde sla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een gemengde sla van verschillende slasoorten, gehakte ui, plakjes of reepjes komkommer, stukken tomaat, ei en eventueel wat kleigesneden koude haricots verts maar zet eerst de dressing in elkaar: Voeg bij de citroensap de kerrie, peper, zout, worchester-shiresaus / maggi en de mosterd in die volgorde. Meng dit goed dooreen en voeg als laatste de olijfonaise toe. En weer goed mengen. Vermeng, als er komkommer in de sla komt, eerst de dressing met de komkommer. De komkommer laat fris vocht los door het zout in de dressing. laat dit ongeveer 15 minuten staan alvorens de rest er aan toe te voegen. In plaats van citroensap kan ook een (frambosen)azijn worden gebruikt. Eventueel kan ook nog een klein scheutje room worden toegevoegd Dit is een basisrecept, varieer naar hartelust.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit dressing voor gemengde sla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven