Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen-dillesaus recept
Garnalen-dillesaus recept

Garnalen-dillesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de bloem door de gesmolten boter met de tomatenpuree en kook deze gaar (roux). Voeg de bouillon en de room toe, en laat dit al roerend aan de kook komen Maak op smaak met peper en zout. Laat de garnalen een poosje trekken in de cognac en schep ze vlak voor het serveren met de dille door de saus. Laat de saus niet meer koken. Deze saus past uitstekend bij tong en heilbot en natuurlijk ook bij onze zalm. De saus mag niet meer koken omdat anders de garnalen taai zullen worden en de dille zijn kleur en smaak zal verliezen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit garnalen-dillesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven