Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalensaus 2 recept
Garnalensaus 2 recept

Garnalensaus 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui, wortel en prei, in reepjes en fruit deze in 2 eetlepels olijfolie en voeg de schalen van de garnalen toe. Zet dit onder goed roeren goed aan (niet bitter laten worden). Voeg tomatenpuree en de overige kruiden toe. Blussen met cognac en voeg zoveel water (of visfond) toe dat het geheel net onder staat. Laat dit 30 minuten trekken Zeef dit mengsel door een neteldoek of een schone theedoek en laat de saus inkoken. Afmaken met crème fraîche, peper en zout. Lekker bij visgerechten of gebakken grote garnalen waar de schalen vanaf komen. Variatie: voeg 50 gram hollandse garnalen toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalensaus 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Garnalensaus 2 heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Garnalensaus 2 is schitterend!
    Marcvanvichte gaf dit recept op 16 januari 2015 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven