Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalensaus (voor vis) recept
Garnalensaus (voor vis) recept

Garnalensaus (voor vis)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit de boter in een steelpan en roer de bloem erdoor. Laat deze roux ca. 2.5 minuten pruttelen. Roer regelmatig en zorg ervoor dat het mengsel niet kleurt. Schenk scheutje voor scheutje de bouillon erbij en blijf roeren tot het mengsel kookt en glad gebonden is. Laat de saus nog 1.5 minuten zachtjes koken en breng hem op smaak met zout en peper. Roer de slagroom erdoor en laat de garnalen in de saus warm worden

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalensaus (voor vis) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven