Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gorgonzolasaus met walnoten en bleekselderij recept
Gorgonzolasaus met walnoten en bleekselderij recept

Gorgonzolasaus met walnoten en bleekselderij


Ingrediënten


Bereidingswijze


In een pan de wijn met 1 deciliter water en de roomsaus al roerend verhitten. Gorgonzola toevoegen en blijven roeren totdat de kaas gesmolten is. Bleekselderij erdoor roeren en de walnoten erover strooien. Serveren bij varkensrollade (zie recept Saus Vlees Varken Gorgonsola met bleekselderij).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gorgonzolasaus met walnoten en bleekselderij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven