Allergie informatie: Hete chinese saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 teentje knoflook
- 2 grote spaanse pepers
- 2 theelepels gesneden stemgember
- mespuntje ajonomoto of ve-tsin
- 1 eetlepel suiker
- 1 eetlepel whisky
- 2 eetlepel olie
- 0,5 theelepel zout
- 3 eetlepel tomaten ketchup
- 3 eetlepel tomaten ketchup hot
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Kim Chi (tafelzuur)
Met chinese kool, lente-ui en tjabe rawit pepers uit Zuid-korea
10 porties - 23 uur
Bijgerechten - 34533 - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Hete chinese saus
- Allergieen informatie