Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hollandaise saus recept
Hollandaise saus recept

Hollandaise saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe azijn, water, dille, citroensap en peper in een pan en breng aan de kook. Draai het vuur lager. Laat het vocht inkoken tot er 1 eetlepel vocht overblijft. Maal de eidooiers en het azijnmengsel 1 minuut in een foodcompressor. Voeg tijdens het malen geleidelijk de hete boter toe. Maal tot de saus dik is.

Serveersuggesties

Lekker met gegrilde zalm.

Allergenen Informatie

Voor dit hollandaise saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven