Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerriesaus recept
Kerriesaus recept

Kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sjalotjes goudgeel bakken in de boter en de kerrie toevoegen en dan de bloem. Even laten drogen en dan onder voortdurend roeren de bouillon erbij doen en blijven roeren tot een gladde saus. Dan de room erbij en goed doorverwarmen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kerriesaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies

  • Mag wat pittiger zijn voor kerriesaus.
    Jaccor gaf dit recept op 28 juli 2012 2 uit 5 sterren
  • Net zo snel als uit een pakje maar wel veeeeeel lekerder.
    Tonnie gaf dit recept op 13 februari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven