Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerriesaus (warm) recept
Kerriesaus (warm) recept

Kerriesaus (warm)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een kleine sauspan op een laag vuur en stoof hierin de fijngehakte ui 5 minuten met de deksel op de pan.
Bestrooi met de bloem en de helft van de kerriepoeder.
Meng alles goed en laat het licht kleuren.
Giet de warme bouillon er bij en laat de saus al roerend binden. Breng het op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Roer er nu de rest van de kerriepoeder door en laat alles zachtjes 20 minuten sudderen in de gesloten pan.
Maak de saus af met de eidooier.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerriesaus (warm) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kerriesaus (warm) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Supermakkelijk recept en heel lekker, lekker pittig!
    Sandra gaf dit recept op 13 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven