Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ketjapsaus met djeroek poeroet recept
Ketjapsaus met djeroek poeroet recept

Ketjapsaus met djeroek poeroet


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ui en knoflook fruiten in de boter. De asam, sambal en suiker toevoegen en zachtjes mee fruiten. De djeroek blaadjes en ketjap erbij roeren en ca. 10 min. laten sudderen, indien nodig nog wat water toevoegen. Blaadjes verwijderen en op smaak maken met zout en peper. Variatie 2 eetlepels petis erdoor roeren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ketjapsaus met djeroek poeroet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven