Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knoflooksaus recept
Knoflooksaus recept

Knoflooksaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdoe de knoflook van hun schilletje. Doe de yofresh en yoghurt in een kom en mix het met de mixer op lage stand door elkaar. Knijp de knoflook met de pers uit, voeg poedersuiker en peterselie toe en mix nog even op de laagste stand door elkaar. Zet het zeker een paar uur weg in de koelkast voor gebruik maar beter is een dag van te voren bereiden. Voor milde knoflooksaus gebruik je 1 bol knoflook en voor scherpe saus gebruik je er 2.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit knoflooksaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven