Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koude saus: Kerriemayonaise (4 deciliter) recept
Koude saus: Kerriemayonaise (4 deciliter) recept

Koude saus: Kerriemayonaise (4 deciliter)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Myoteer (gaarstoven op een laag vuurtje) de kerriepoeder in de witte wijn. Laat deze afkoelen, en roer deze vervolgens door de mayonaise. Voeg de ananassap, een scheutje gembersiroop, en het citroensap toe aan de saus. Spatel als laatste de room er doorheen en breng de saus vervolgens op smaak met peper en zout.

Serveersuggesties

Erg lekker bij gevogelte, rijst en gegrild vlees!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit koude saus: kerriemayonaise (4 deciliter) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven