Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidenkwark recept
Kruidenkwark recept

Kruidenkwark


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pel en snipper het sjalotje. Was de kruiden en schud ze droog. Houd wat van de takjes peterselie over voor garnering en snijd de rest van de kruiden fijn. Roer de kwark en het mineraalwater door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Roer de lijnzaadolie erdoor en de kruiden. Laat goed intrekken en garneer met de rest van de peterselie.

Allergenen Informatie

Voor dit kruidenkwark recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kruidenkwark heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoelang bewaar jij deze kruidenkwark? Hij lijkt me lekker.
    Miranda gaf dit recept op 24 november 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven