Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mornay-saus recept
Mornay-saus recept

Mornay-saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak met de 40 gram boter, bloem en melk een Béchamel-saus. Klop er op laag vuur de kaas door. Loos de eierdooier los met de room. Meng al roerende het dooiermengsel door de saus. De saus mag niet meer koken. Verdeel de 50 gram boter in klontjes en klop deze, van het vuur af, één voor door de saus. Lekker met gratins - prei - witlof - asperges - diverse groenten - eieren - schaaldieren - schelpdieren - vis - gevogelte.

Allergenen Informatie

Voor dit mornay-saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Mornay-saus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Ouderwets lekker. Past alleen niet meer in de moderne voedingsleer.
    Bezoeker gaf dit recept op 19 september 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven