Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oosterse sinaasappelsaus recept
Oosterse sinaasappelsaus recept

Oosterse sinaasappelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Deze saus is lekker bij gebakken-gebraden gevogelte. Meng de maÔzena met het water en roer dan alle ingrediŽnten, behalve de olie en de ingrediŽnten voor de garnering, door het maÔzenapapje. Verhit de olie (in een wok), giet hierin de saus en 1 a 2 minuten roerbakken. Heb je gebraden gevogelte, dan kun je dat in de saus leggen tot alles goed warm is. Indien nodig nog zout, peper en 5-kruidenpoeder erdoor roeren. Garneer dan met partjes sinaasappel en strooi de peterselie erover.

Serveersuggesties

Lekker met witte rijst. Wil je de saus pittiger, dan wat sambal door het maÔzenapapje roeren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit oosterse sinaasappelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven