Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastasaus recept
Pastasaus recept

Pastasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de knoflook en het lenteuitje in fijne stukjes. Hak de bassilicum en orgegano fijn. Bak dit alles in de olijfolie. Voeg daarna het gehakt toe en bak het rul. Als het gehakt klaar is voeg je de gezeefde tomaten en de tomatenpuree toe. Voeg het bouillonblokje toe en kruid naar smaak met peper en zout. Laat de saus lekker een uurtje pruttelen. Voeg als laatste de gran pardano toe.

Ook zeer geschikt om in te vriezen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pastasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven