Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pastasaus Chez André recept
Pastasaus Chez André recept

Pastasaus Chez André


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neen een ruime bak of hapjes pan en bak de bacon reepjes uit. Fruit in dit vet eventueel aangevuld met iets boter de ui en knoflook. Bak het gehakt in dit mengsel rul en bruin. Voeg de tomaten puree toe en pas op het aanbranden, ook de tomatenstukjes erbij en dan de ketchup. Proef na elke kneep, het moet een beetje zurig smaken. Een flinke theelepel sinaasappelschil haksel en dan de deksel op de pan en het geheel een uurtje of twee laten sudderen, zo zachtjes mogelijk. Na een uurtje het ˝ bouilon blokje er in fijn prakken en alles even goed door roeren. En dan verder pruttelen. Mocht het vocht te weinig hebben, aanvullen met witte wijn. Vlak voor het opdienen even proeven, zout en peper bijvoegen naar smaak en de andere helft van de sinaasappel haksel toevoegen. Heet serveren op pasta. Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pastasaus chez andré recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven