Pech d' Honneur saus
- Herkomst Nederland
- Categorie Sauzen en marinades
- Bereiden
- Kookboek van dino58
- Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Staafmixer
Bereidingswijze
- Pureer de en knoflook met een beetje of koffieroom met de staafmixer.
- Schep het -knoflookmengsel door de en breng het op smaak met de , en .
- Voeg fijngehakte (eventueel gedroogde) en/of toe.
- Lekker bij vis.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Knoflookkruiden saus415m Knoflookkruiden saus415m
- 
      
      
      Recept
         Sate saus415m Sate saus415m
- 
      
      
      Recept
         Fondue saus420m Fondue saus420m
- 
      
      
      Recept
         Sate saus445m Sate saus445m
- 
      
      
      Recept
         Oosterse saus415m Oosterse saus415m
- 
      
      
      Recept
         Katjangsaus, sate saus420m Katjangsaus, sate saus420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise en sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise en koffiemelk
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise en koffiemelk
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise en koffiemelk
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 16 kcal | 0% | 128 kcal | 
| Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 2 g. | 0% | 16 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |