Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peterselie-chili-pesto recept
Peterselie-chili-pesto recept

Peterselie-chili-pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de noten goudbruin in een droge koekenpan. Was de peterselie en schud hem droog. Pluk de blaadjes van de takjes. Pel de knoflook. Breek de parmezaanse kaas in grove stukken. Hak de peterselie, de noten, de knoflook en de parmezaanse kaas in de keukenmachine fijn. Voeg de olie beetje bij beetje toe. Maak de peper schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in ringetjes. Roer de citroenschil door de pesto. Breng op smaak met zout en peper. Doe de pesto in schone weckpotten, bedruppel de pesto met en beetje olie en sluit de potten af.

Serveersuggesties

De pesto blijft, als hij met olie bedekt is, in de koelkast 2-3 weken goed. Lekker door pasta, bij aardappels of in soepen en sauzen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit peterselie-chili-pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven