Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pindasaus recept
Pindasaus recept

Pindasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


snijd het uitje fijn. doe dit in een steelpannetje. voeg daarbij de 4 scheppen suiker, de 2 theelepels sambal, 2 theelepels katoembar en 2 theelepels knoflookpoeder bij. voeg de 100 cc ketjap en een halve pot pindakaas in het steelpannetje. als laatste wordt het water toegevoegd en kan het steelpannetje op het vuur. kook de pindakaas zacht en roer het onderhand door elkaar. proef ondertussen of de pindasaus op smaak is, of voeg er wat sambal of ketjap extra eraan toe.


houdt de sambal en de ketjap bij de hand om de pindasaus op smaak te brengen.

Serveersuggesties

het is goed te serveren bij: barbegue, gourmetten, oosterse gerechten of een heerlijk simpel frietje

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pindasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven