Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittige pepersaus recept
Pittige pepersaus recept

Pittige pepersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de uien, madame jeanette peper, paprika, tomaten en knoflook fijn en bak deze samen in de olie. Voeg wat zout en zwarte peper toe. Breng eventueel wat verder op smaak met zout en laat het een kwartier op laag vuur pruttelen. Als laatste een eetlepel gembersap en (fijn gehakte) basilicum toevoegen. Nog even op hoog vuur roeren en laten afkoelen. Heerlijk bij zigeunerspiesjes van de skottelbraai of bbq.

Serveersuggesties

Om eventueel de hitte af te zwakken een beetje suiker toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pittige pepersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven