Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rocoto chilisaus recept
Rocoto chilisaus recept

Rocoto chilisaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng water en azijn in een pan aan de kook.
Voeg suiker, ketchup, knoflook, djahe en rocotos toe.
Laat het 5 minuten op laag vuur sudderen.
Voeg allesbinder toe en roer goed door totdat de saus een beetje gebonden is.
Wenst u een gladde saus, pureer deze dan.
Doe de saus over in een afsluitbare fles en bewaar in de koelkast.
Enige weken houdbaar.

Serveersuggesties

Lekkere saus om gegrilde grote garnalen in te dippen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rocoto chilisaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven