Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rocotopeper saus recept
Rocotopeper saus recept

Rocotopeper saus


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Bak ui en knoflook tot ze zacht zijn op matig hoog vuur.
Voeg water en wortel toe en kook tot de wortel zacht is.
Doe het geheel over in een blender en voeg rocoto, citroensap,
vissaus en azijn toe.
Pureer tot een gladde massa en doe over in een afsluibare fles.
Enige dagen te bewaren in de koelkast.
Voeg een eetlepel suiker toe als u de saus te heet en te zuur vindt.

Allergenen Informatie

Voor dit rocotopeper saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven